Oraindik ezin ospatu

Puntu bat eskuratu du Osasunak Cadizen zelaian, eta ezin izan du igoera ziurtatu. Bihar ospatu lezake igoera, ordea, Albacetek Granada mendean hartzen ez badu.

2019ko maiatzaren 19a
08:06

Lehenengo zatian, bi taldeetako batek ere ez du lortu bestea mendean hartzea, eta ez dute aukera askorik sortu. Jaurtiketa bana egin dute atera Cadizek eta Osasunak.

Bigarren zatian ere ez Osasunak ez du markagailuan aurreratzeko aukera handirik izan, harik eta partidaren azken minutuetan Cadizek arriskatzea erabaki duen arte. Talde andaluziarrak gora egin du, eta Osasuna kontraerasoan ahalegindu da. David Garcia eta Luis Perea gola egiteko zorian egon dira.

Gorritxoek, baina ez dute gola egitea lortu. Azkenean, 0-0 emaitzarekin, Albaceteren emaitzari begira egon beharko du bihar. Albacetek Granadari irabazten ez badio, Osasuna Lehen Mailako taldea izango da.