Sevilla 3-2 Reala

Realak ezin izan dio eutsi boladari

Partida hasieran 0-1 aurreratu den arren, Sevillak buelta eman dio markagailuari. Azken minutuetan berdinketa lortzen saiatu da talde txuri-urdina, baina ez du lortu hirugarren gola sartzea.

Jesus Navas Sevillako erdilaria eta Mikel Oiartzabal Realeko aurrelaria, atzo, Sevillako Sanchez Pizjuan estadioan jokatu zuten partidan. RAUL CARO CADENAS
2019ko irailaren 29a
09:22

Neurketa hasi eta berehala egin du Realak 0-1ekoa, lehen zatiko laugarren minutuan. Januzajek baloi bat berreskuratu du, eta pase ederra egin dio Oiartzabali, hark gola sar zezan. Indarra eman dio golak Realari, baina, 0-2koa gertu zegoela zirudienean, banakoa egin du Sevillak. Nolitok sartu du gola, 18. minutuan.

Atsedenetik bueltan, Sevillak asmatu du kolpea azkar ematen. 2-1 jarri da aurretik, 47. minutuan. Ocampok jaurtiketa indartsu batekin zulatu du Moyaren atea. Imanolek aldaketak egin ditu, erasoa indartu eta berdinketa lortzen saiatzeko; Portu eta Isak zelairatu ditu. Berriro ere Sevillak asmatu du, ordea. 80. minutuan, Moyaren aldaratze bat baliatu du Vazquezek, 3-1ekoa egiteko.

Realak, baina, ez du etsi, eta Portuk azkenera arte eutsi dio puntu bat lortzeko aukerari. Odegaarden pase bat jaso, eta Realaren bigarrena egin du aurrelariak. Txuri-urdinek ezin izan dute hirugarrena sartu, eta esku hutsik itzuli dira Sevillatik.

Realak sailkapeneko lehen postutik bosgarrenera egin du behera, eta, 13 punturekin, berdinduta dago Bartzelonarekin eta Sevillarekin.