bizigiro saileko azken albisteak

Bizigiro

Publizitatea

Hemeroteka

2018ko urria
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
<b>Gastronomika nerabea. </b>Haurrak ere sukaldean jarri dituzte kongresuan, <i>focaccia</i> prestatzen. ©BERRIA

DONOSTIAKO GASTRONOMIKA

Eltzeak, su bizian

Donostiako Gastronomika kongresuak azken eguna du gaur; hogeigarrena da aurtengoa. Batik bat profesionalentzat da, «abangoardia» ardatz, baina ez dira hitzetara mugatzen: beste behin, sukalde erraldoi bihurtu dute Kursaala.
 ©JUAN CARLOS RUIZ / FOKU

Mari Carmen Velez

«Ezinbestekoa da gure lana elkarri kontatzea»

Familiak itsasoarekin zuen loturari eutsiz, bere kasa ikasi zuen sukaldean Velezek. Arroza prestatzen trebea da, arrainarekin eta itsaskiekin batez ere. Gaur hitzaldi bat emango du Gastronomikan, arrozaren eboluzioaz.