Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

bizigiro saileko azken albisteak

Bizigiro

Publizitatea

Hemeroteka

2019ko urtarrila
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             
Larre-Gain sagardotegiko sukaldean lanean. ©JON URBE / @FOKU

Sukaldea, behatxulotik

Hasi berria da sagardotegi garaia: suabea izaten da hasiera, eta jendetsuagoa inauterietatik aurrera. Momentuan egiten dituzte tortillak eta txuletak, esaterako, baina zerbitzuak hasi aurreko orduetan prestaketa lanak egin behar izaten dituzte, hainbeste lagunentzako otordua unean bertan prestatzea ezinezkoa delako.