Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

bizigiro saileko azken albisteak

Bizigiro

Publizitatea

Hemeroteka

2019ko otsaila
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
             
Espacios Intermedioseko, Ekotradeko, Kutxako eta Real Sociedad fundazioko ordezkariak. ©JUAN CARLOS RUIZ / FOKU

Ingurumena

Zoruko pipak, lurreko ongarri

Futbol partidetako osagarri izarra izan ohi dira pipak Donostiako Anoeta estadioan. Zoruan pilatzen utzi beharrean, azalak bereizita jaso eta Gipuzkoako lurren ongarri bilakatuko dituzte.
 ©

Lurra eta osasuna, espiral berean

Pasta ohiko osagaia da eguneroko menuan: energia iturria da, eta azkar prestatzen da, gainera. Euskal Herrian ere badira pasta ekoizle gutxi batzuk, eta hautu argia egin dute: osasuna eta ingurumena zaintzea, platerak arduraz betetzearekin batera.