Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

bizigiro saileko azken albisteak

Bizigiro

Publizitatea

Hemeroteka

2019ko martxoa
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
<b>Arzak. </b>Erakusketarekin «pozez zoratzen» zegoen sukaldaria. ©JUAN CARLOS RUIZ / @FOKU

Arzaken jatetxea, museo

Juan Mari Arzaken sukaldaritzak egin duen bidea jaso dute San Telmo museoko 'Arzak bere saltsan' erakusketan. Jatetxearen aroak errepasatzearekin batera, Euskal Sukaldaritza Berriaren mugimendu osoa ageri da lanean. Amarekin hasi zen sukaldean, eta euskal sukaldaritzaren adierazgarririk ezagunena da egun.