Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

bizigiro saileko azken albisteak

Bizigiro

Publizitatea

Hemeroteka

2019ko urria
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             
Getariako Itsas Gastronomiaren Elkarteko kideak, parrilaren inguruko hitzaldian, atzo. ©JUAN CARLOS RUIZ / FOKU

Sukaldaritza konprometitua

Tokian tokiko produktuek eta elikagaiek garrantzi berezia izan dute Gastronomika biltzarraren hirugarren egunean. Besteak beste, Najat Kaanache, Leonor Espinosa eta Getariako Itsas Gastronomiaren Elkarteko kideak igo dira Kursaaleko agertokira. Gaur amaituko da biltzarra.