Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

bizigiro saileko azken albisteak

Bizigiro

Publizitatea

Hemeroteka

2020ko iraila
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
             
Algortako Portu Zaharreko etxeak. ©LUIS JAUREGIALTZO / FOKU

Turismoa

Arrantzatik aisialdira

Jendeak uda amaieraz gozatzeko gogoa dauka Algortako Portu Zaharrean: badaude hondartzara joan direnak, baita errugbira jokatzeko bildu direnak ere. Tabernetako mahaiak ere bete dira.
<b>Sukaldariak. </b>Pedro Subijana eta Akelarre jatetxeko sukaldariak. ©ANDONI CANELLADA / @FOKU

Gastronomia

Mende erdi elikagaiak sorgintzen

Donostiako Akelarre jatetxeak 50 urte bete ditu. 45 urte dira Pedro Subijanak hango sukaldea gidatzen duela. Ezin izan dute urtemuga nahi bezala ospatu, baina Subijanak esan du ez dutela inor kaleratu, egoera zaila bada ere.
 ©ANDONI CANELLADA / FOKU

Joseba Irazoki

«Hemen, ez hain ohiko musikak egin dira»

Hondarribiarekin lotura estua du Berak, egunerokoan ez ezik, musika estiloan ere bai, Irazokiren ustez. Higerko txokoetara jotzen du lasaitasun bila, eta, inguru haietan, itsasoaz eta musikaz aritu da.