bizigiro saileko azken albisteak

Bizigiro

Publizitatea

Hemeroteka

2021eko iraila
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
             
Sukaldaria. Yong Wu Nagahira, Ikigai jatetxeko chefa. Basque Culinary Centerreko sukaldean.

Gastronomia

Perfekzioa zer den

Culinary Zinemak 11. ekitaldia osatu du. Aurten ere egin dute bidaia bat Japoniara. 'The Pursuit of Perfection' pieza estreinatu dute, eta Yong Wu Nagahira sukaldari gazteak kozinatutako menua dastatu.
Bilketa. Kizikiarekin jasotzen dituzte sagarrak.

Emandakoa jasotzeko garaia

Udazkenarekin batera hasi dira sagardogileak lehen sagarrak biltzen. Sagar urtea da aurtengoa: uzta oparoa izan da, eta fruituak osasuntsu datoz. Goiztiarrenei atera diete dagoeneko zukua, eta upelak ere betetze bidean daude. Urriaren erdialdera arte iraungo du bilketak, berantiarrenak heltzen amaitu arte.