TORRIJAK

2012ko otsailaren 8a
00:00
Entzun
Osagaiak (4 p):

8 ogi zerra, bi egunekoak gutxienez

Litro erdi esne.

Kanela zotz erdia

3 koilarakada azukre

2 arrautza

Irina

Olioa

Azukre pixka bat

Kanela xehetua.

Prestaketa:

Esnea irakin hamar minutuz, kanela zotz eta azukre koilarakadekin. Gero ogi zerrak esne horretan busti. Olio nahikoa jarri zartaginean, irin eta arrautza irabiatutan pasatu ogiak etaolio bero-berotan frijitu. Horitzen direnean atera, eta xukatu. Azukrea eta kanela hautsa bota gainetik.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Interesgarria izango zaizu
Nabarmenduak
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.