Egilea

Unai Etxenausia

Unai Etxenausia

Bere artikuluetan bilatu

Alvaro Bustero sukaldaria da erretegiaren arduradunetako bat. ©JAIZKI FONTANEDA / FOKU

Gastronomia

Txingar zaporea duten platerak

Unai Etxenausia

Otogoien herriko Borda Berri erretegiak sukaldaritza tradizionala eta modernoa uztartzen ditu, eta parrilla da erretegiaren bereizgarria. Bazkariak ematen dituzte bakarrik; karta ez ezik, eguneko menua ere eska daiteke.

Guztira hogei informazio panelez osatu dute erakusketa. ©RAUL BOGAJO / FOKU

ATZEKOZ AURRERA

Mendiaz hausnartzeko

Unai Etxenausia

Euskal mendizaletasunaren historian mugarri izan diren aldiak bildu ditu 'Mendian gora' erakusketak; EHUko Gasteizko campusean dago ikusgai, hilaren 26ra arte.

Kaleko Urdangak taldea <em>Bizirik</em> diskoa aurkezten ari da. ©BERRIA

«Bizirik» daude, eta dena emateko prest

Unai Etxenausia

Kaleko Urdangak taldeak 'Bizirik' kaleratu du, 'punk-oi!' estiloko hamar kantuko diskoa. Hamar urte bete ditu taldeak, eta hori ospatzeko osatu dute lan «berezia». Europan eta Euskal Herrian aurkezpen bira egiten ari dira orain.

1 2 3 4 5