Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

ekonomia saileko azken albisteak

Ekonomia

Publizitatea

Hemeroteka

2020ko martxoa
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Sagarrak biltzen, Irungo sagasti batean. ©GARI GARAIALDE / FOKU

Sagardogileak (eta III)

Kupelak bete lan

Ekoizten den sagardoaren %33 soilik egiten da Euskal Herriko sagarrekin. Sagastiak landatzeko diru laguntzak daude, baina arrakasta handirik ez dute izan; produktoreak kexu dira sagarraren prezio apalaz eta egin beharreko inbertsioez.