Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

gizartea saileko azken albisteak

Gizartea

Publizitatea

Hemeroteka

2019ko uztaila
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
 ©Endika Portillo, Foku

Elikadura

Ogiaren araudia zorroztu du Espainiak

Ogia integral gisara saldu ahal izateko irin osoarekin egina beharko du izan, eta ogia egin eta 24 ordura saldu beharko dute. Azken neurri hori betetzeko beharrik ez du izango okinak, beti ere, ogi zaharra eta berria desberdintzen baditu.