Arroz esnea

ANDONI CANELLADA  / ARGAZKI PRESS.
Iker Markinez.
2012ko urriaren 13a
00:00
Entzun
OSAGAIAK

4 pertsonarentzako osagaiak:

Litro bat baserriko esne

200 g azukre

80 g arroz

Kanela makilatxo bat

Limoi azal zati bat



Esnea lapiko batean irakiten jarriko dugu lehenik, kanela eta limoi azalarekin batera.

Irakiten hasten denean, kanela zatia kendu, eta arroza nahastuko diogu.

Berriro irakiten hasten denean, sua pixka bat jaitsi, eta pil-pil motelean edukiko dugu 20 bat minutuz; ahaztu gabe, bost minutuan behin pixka bat nahastu behar da.

Denbora hori pasa ostean, eta ez aurretik, azukrea gehitu behar diogu, eta beste bost edo zazpi minutuz irakiten eduki; oraingoan, etengabe nahastu beharko dugu, bestela itsatsi egingo zaigu eta.

Mahaira zerbitzatzeko ontzitxoetan banatu, eta prest dago.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.