Interneten daude bi liburuak, interesatuen eskura.
Hiztegiak
Elikadura Hiztegia.es.calameo.com/read/003784223b8d745e146cc helbidean topa daiteke.
Elikaduraren Hiztegi entziklopedikoa.
es.calameo.com/read/003784223c56df4939476 loturan dago.
Hitzak
Honako hitz hauek ageri dira entziklopedian, besteak beste.
Aketiren: Aker irendu edo zikiratua.
Bargasta: Aurrerako txerri emea. Hazten ari den txerri emeari esaten zaio.
Coupage: Upel berean, mahats eta barietate desberdineko ardoak nahasteko teknikari deitzen zaio horrela.
Drupa: Fruitu hezurdun. Zientifikoek horrela deritze melokotoi, gerezi, aran eta antzekoei.
Eltzetara: Ipar Euskal Herrian, eltze betearen edukia (neurri gisa erabil daitekeena).
Friandiza: Ipar Euskal Herriko euskaran, gozokia, mizkinkeria.
Gatzberritu: Elikagai bati gatz zaharra kenduta edo kendu gabe, gatza berriro eman.
Harakai: Haragitarako galkatu, guritu, gizendu den ardiari esaten zaio.
SAREAN
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik
Ordenatu