Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

X

Berria.eus

Ekonomia Saileko azken albisteak

Publizitatea

Ekonomia

Gizonezko bat sagardoa edaten, Donostiako Sagardo Egunean, iazko irailean. ©JUAN CARLOS RUIZ / ARGAZKI PRESS

SAGARDO ASKO, SAGAR GUTXI

Txotx garaia hasi da asteon, eta sektoreak pauso garrantzitsua eman du, jatorri izen berri bat aurkeztuta: Euskal Sagardoa. Hamabost urteko epean ekoizpen osoa bertako sagarrarekin egitea da helburua. 310 hektarea sagasti berri behar dira gutxienez. Nafarroa eta Iparraldea zigilutik kanpo daude, oraingoz.
 

Hemeroteka

2017ko urtarrila
Al Ar Az Og Ol Lr Ig
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31