Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu zure nabigazioa errazteko, publizitatea erakusteko eta analisi estatistikoak egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu Cookie Politika

Gure gaiak saileko azken albisteak

Gure gaiak

Goi mailako euskal jatetxeak

Goi mailako euskal jatetxeak

BERRIA bisitak egiten ari da. Argazkian, Pedro Subijnanaren Akelarre jatetxeko sukaldean lanean.

Albisteak

Juan Mari Arzak eta Elena Arzak, Donostiako Arzak jatetxeko sukaldean; 1897an ireki zuten Juan Mariren aiton-amonek leku berean taberna. / ANDONI CANELLADA / ARGAZKI PRESS

Arzak: izarrak, eta hain gertuko

2012-12-30
Donostiako Arzak jatetxea Euskal Herriko lehendabiziko jatetxea izan zen hiru Michelin izarrak eskuratzen, 1989an, eta, geroztik, eutsi egin die. Londresen, Ametsa jatetxearen gidaritza eramango dute otsailetik aurrera.
Andoni Luis Aduriz sukaldaria, Mugaritz jatetxean. / JON URBE / ARGAZKI PRESS

Mugaritz: ezagutzarekin jolasean

2012-12-22
Ezagutzaren bila ari da etengabe Mugaritz jatetxea. Sukaldaritza tresna gisa erabiliz, berrikuntzaren eta ikerketaren bidez bezeroaren mugak zabaltzea du helburu.
Pedro Subijana, Donostiako Igeldo auzoko Akelarre jatetxearen atarian. / GARI GARAIALDE / ARGAZKI PRESS

Akelarre: dotorezia osagai nagusi

2012-12-08
Duela bost urtetik, hiru Michelin izarren jabe da Pedro Subijanaren Donostiako Akelarre jatetxea. Euskal sukaldaritzaren gailurrean eman du bizitza.

Publizitatea