ERREZETA BATZUK

2018ko ekainaren 16a
00:00
Entzun
HEGALUZE BROXETA

á Hegaluzea takotan zatitu.

á Mertxika takotan zatitu.

á Broxeta batean jarri, eta zartaginean plantxan egin.

á Gehitu tipulina eta oliba olio txorrota bat.

ILAR ENTSALADA

á Tomatea eta uraza gorria txiki zatikatu.

á Ilarrak.

á Arto pixka bat.

á Gaztanbera zatitxoak.

á Gatzozpindu tipulinarekin, ozpinarekin eta oliba olioarekin.

MARMITAKOA

á Patata.

á Hegaluzea.

á Piperra, tipula, tomate saltsa, baratxuria, piper txorizeroa, oliba olioa, gatza eta pipermina.

BABARRUN BERRIAK

á Tomatea, tipulina, piper berdea, eta luzokertxoak txikituta.

á Babarrun berriak.

á Arrautza egosia txikituta.

á Gatzozpindu piperminarekin.

ZAINZURI TALOA

á Talo edo krepe integrala.

á Zainzuriak plantxan eta onddoak.

á Uraza pixka bat.

á Idiazabalgo gazta zatiak.

FRUTA IZOZKIA

á Mugurdiak garbitu, eta banana txikitu.

á Jogurtarekin nahastu.

á Moldeetan nahastea jarri, eta utzi izozkailuan bost ordu.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Interesgarria izango zaizu
Nabarmenduak
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.