HEGALUZE BROXETA
á Hegaluzea takotan zatitu.
á Mertxika takotan zatitu.
á Broxeta batean jarri, eta zartaginean plantxan egin.
á Gehitu tipulina eta oliba olio txorrota bat.
ILAR ENTSALADA
á Tomatea eta uraza gorria txiki zatikatu.
á Ilarrak.
á Arto pixka bat.
á Gaztanbera zatitxoak.
á Gatzozpindu tipulinarekin, ozpinarekin eta oliba olioarekin.
MARMITAKOA
á Patata.
á Hegaluzea.
á Piperra, tipula, tomate saltsa, baratxuria, piper txorizeroa, oliba olioa, gatza eta pipermina.
BABARRUN BERRIAK
á Tomatea, tipulina, piper berdea, eta luzokertxoak txikituta.
á Babarrun berriak.
á Arrautza egosia txikituta.
á Gatzozpindu piperminarekin.
ZAINZURI TALOA
á Talo edo krepe integrala.
á Zainzuriak plantxan eta onddoak.
á Uraza pixka bat.
á Idiazabalgo gazta zatiak.
FRUTA IZOZKIA
á Mugurdiak garbitu, eta banana txikitu.
á Jogurtarekin nahastu.
á Moldeetan nahastea jarri, eta utzi izozkailuan bost ordu.
ERREZETA BATZUK
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik
Ordenatu