Errezetak

Intxaur saltsa. BERRIA.
2012ko otsailaren 8a
00:00
Entzun
INTXAUR SALTSA

Osagaiak (6 p):

Litro bat esne

Kanela zotz bat

150 gramo azukre

Platerkada bat ogi zahar

100 gramo intxaur xehetu.

Prestaketa:

Esnea sutan berotu, azukrearekin eta kanela zotzarekin.Pil-pilean eduki bost minutuz, eta gehitu zopak eta intxaur xehetuak.

Bost minutu gehiagoz eduki sutan, eta, bitartean,egurrezko koilara batez eragin.

Apaingarri gisa,bost intxaur erdibi daitezke, eta karamelu bihurtu ondoren saltsa gainean jarri, platereanzerbitzatzeko. Hotz, epelnahiz bero jan daiteke intxaur saltsa.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Interesgarria izango zaizu
Nabarmenduak
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.