Bazkaria | Afaria | ||
---|---|---|---|
Astelehena | *Haragi gixatua barazkiekin | *Entsalada edo barazkiak | |
(patata, azenario, kalabazina, | *Arrautza (nahi den bezela: | ||
orburuak, berenjena) | tortilla, frijitu, egosi...) | ||
Asteartea | *Entsalada (tomatea, | *Zopa | |
erremolatxa...) | *Arraina | ||
*Lekaleak (lenteja, garbantzu, | |||
babarrun, soia, baba lehorra...) | |||
Asteazkena | *Barazki menestra urdaiazpikoa | *Etxean egindako pizza | |
eta arrautza egosiarekin. | barazki (txanpiñoi, | ||
kalabazin, piperra...) | |||
eta antxoekin. | |||
Osteguna | *Pasta tomate, atuna | *Entsalada edo barazkiak. | |
eta txakarekin. | *Arrautza. | ||
Ostirala | *Entsalada, lekaleak | *Zopa, arraina. | |
Larunbata | *Espinaken purea | *Entsalada edo zopa | |
*Albondigak | *Arrautza | ||
Igandea | *Arroza oilaskoarekin | *Entsalada | |
*Postre berezia | *Fruitu lehorrak | ||
(3 intxaurra eta 5 urra adb.) |
Menuak
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik
Ordenatu