Menuak

2011ko martxoaren 15a
00:00
Entzun
BazkariaAfaria
Astelehena*Haragi gixatua barazkiekin *Entsalada edo barazkiak
(patata, azenario, kalabazina,*Arrautza (nahi den bezela:
orburuak, berenjena) tortilla, frijitu, egosi...)
Asteartea*Entsalada (tomatea,*Zopa
erremolatxa...)*Arraina
*Lekaleak (lenteja, garbantzu,
babarrun, soia, baba lehorra...)
Asteazkena*Barazki menestra urdaiazpikoa*Etxean egindako pizza
eta arrautza egosiarekin.barazki (txanpiñoi,
kalabazin, piperra...)
eta antxoekin.
Osteguna*Pasta tomate, atuna*Entsalada edo barazkiak.
eta txakarekin.*Arrautza.
Ostirala*Entsalada, lekaleak*Zopa, arraina.
Larunbata*Espinaken purea*Entsalada edo zopa
*Albondigak*Arrautza
Igandea*Arroza oilaskoarekin*Entsalada
*Postre berezia*Fruitu lehorrak
(3 intxaurra eta 5 urra adb.)
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Interesgarria izango zaizu
Nabarmenduak
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.