•Sagardoaren kalitatea. Zigilua duten botila guztiek gutxieneko kalitatea izango dute; Fraisoroko teknikari batek emango du oniritzia, parametro jakin batzuk aztertuta. Maila ematen ez duena ez dute botilaratuko, ezta zigilurik gabe ere. 2010eko produkzioarekin hasiko dira arau hori ezartzen.
•Hemengo sagarra. Baserritarrekin tratu zuzena izan nahi dute, profesionalen bidez hemengo sagar produkzioa handitu dadin. Aldez aurretiko salneurri adostuak proposatzen dituzte. Etorkizunak bertako sagarra handitzearekin lotura zuzena duela diote.
•Sagardo Mahaiko hamalau sagardotegiak. Alorrene, Gartziategi, Gurutzeta, Mina eta Zapiain (Astigarraga); Altzueta, Olaizola eta Zelaia (Hernani); Barkaiztegi (Martutene, Donostia), Begiristain (Ikaztegieta), Egiluze (Errenteria), Gaztañaga (Andoain), Isastegi (Aldaba Txiki), Sarasola (Asteasu).
Zigilu berria
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik
Ordenatu