BIHAR BERRIA-N

Martin Berasategi: "Ez nau kezkatzen zortzigarren Michelin izarra lortzeak"

40 urte daramatza sukaldean Berasategik. Hasierako ilusioa du, eta inguruan dituen gazteek emandako indarra asko eskertzen du.

jarraia115274.jpg
ainara arratibel gascon
2015eko urriaren 2a
11:46
Entzun

Martin Berasategik lau hamarkada bete ditu sukaldean, eta BERRIAk hari egindako elkarrizketa argitaratuko du bihar. Hauek dira esan dituen batzuk:

"Erabateko zoriontasunez betetako lau hamarkada izan dira, oso pozgarriak"

"Plater berriak sortzeko gogoa eta ilusioa dira nire sormena onena"

"Hasi nintzenean zalantza handiak nituen sukaldaria izango ote nintzen, eta soldata duin bat irabaziko nuenik"

Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Interesgarria izango zaizu
Nabarmenduak
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.