Enpresak

Nafarroa Behereko Agour enpresak hirugarren gaztandegia ireki du Lizartzan

Ossau-Iraty zigilua duen gazta egiteaz gain, Idiazabalgo gazta ere egingo du.

Agouren gaztandegi berriko irekiera ekitaldia, gaur, Lizartzan.
Agouren gaztandegi berriko irekiera ekitaldia, gaur, Lizartzan.

Berria -

2019ko urriak 1

Egoitza nagusia Heletan (Nafarroa Beherea) duen Agour enpresak bere hirugarren gaztandegia ireki du gaur. Heletan eta Mendiben (Nafarroa Beherea) zituen orain arteko bi gaztandegiak, eta Lizartzan (Gipuzkoa) ireki berri du hirugarrena, Irunzubi industrialdean. Hain justu, industrialde horretan dago Casa Ezeiza gozotegia, Agour taldeko enpresa dena.

Gaztandegi berriarekin, ekoizten duten produktu sorta handituko dute. Orain arte Ossau-Irati zigiluko gazta ekoiztu du Agourrek, baina Lizartzan Idiazabalgo gazta ere ekoitziko dute. Gazta urdina egiten ere hasiko direla aurreratu du Peio Etxeleku enpresako presidenteak.

Informazio gehiago, Tolosaldeko Atarian.

Irakurle agurgarria:

Honaino iritsi zarenez, eskaera bat egin nahi dizugu: irakurtzen ari zaren edukia eta egunkaria babestea, konpromiso ekonomikoa hartuz. Publizitatea eta erakundeen diru-laguntzak ez dira nahikoa BERRIAren etorkizuna bermatzeko. Sarean eskaintzen dizugun edukia irakurtzen duzuen milaka irakurleek proiektuari ekarpena eginda, urrutira iritsiko ginateke.

Kazetaritza libre, ireki eta independentea egin nahi dugu euskaldunontzat. Euskaraz informatzea delako gure eginkizuna, eta zure eskubidea.Lagun gaitzazu bide horretan. Idatzi gurekin etorkizuna. Geroa zugan.

Martxelo Otamendi
BERRIAko zuzendaria

Izan zaitez BERRIAlaguna

Izan zaitez BERRIAlaguna

Irakurtzen ari zaren edukia libre ematen jarraitu nahi dugu. Euskaraz informatzea da gure eginkizuna, zure eskubidea. Sareko irakurlea bazara, konprometitu zaitez irakurtzen ari zarenarekin. Geroa zugan.

Izan zaitez BERRIAlaguna