Azken egunak Debagoiena gastronomiaren bitartez ezagutzeko

IX. Jardunaldi Gastronomikoen harira, hainbat jatetxeren menu bereziak dasta daitezke

Erredakzioa
2011ko abenduaren 3a
00:00
Entzun
Debagoiena eskualdea gastronomiaren bitartez ezagutzeko gonbita egin dute. Eskualdeko bederatzi jatetxek menu bereziak proposatuko dituzte abenduaren 11 bitartean, produktu naturalak oinarri hartuta. Onddoak eta Debagoieneko odolosteetan oinarrituriko platerak eskainiko dituzte. Halaber, hainbat produkturen ekoizpen prozesua ezagut daiteke.

Honako jatetxe hauek izango dira jardunaldi gastronomikoetan: Oñatiko Etxeaundi, Soraluze eta Goiko Benta; Arrasateko Hamalau, Santa Ana eta Hilarion; Bergarako Lasa eta Zumelaga; eta Elgetako Maialde Landetxea.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Interesgarria izango zaizu
Nabarmenduak
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.