ERREZETA

Gerezi beltzarekin egindako marmelada. BOB EDME.
2014ko ekainaren 14a
00:00
Entzun 00:00:0000:00:00
Gerezi marmelada

Osagaiak: Gerezi kilo bat; 600 gramo azukre; limoiaren zukua.

Prestaera: Gereziak garbitu eta hezurra kendu. Segidan, ontzi batean jarri, limoi zukua eta 15 cl urarekin. 15 minutu utzi. Bitartean, beste ontzi batean, utzi azukrea urtzen sutan, eta bota ur pixka bat. Ondoren, jarri azukre beroa fruituen gainean, utzi borbor egiten, eta nahasi hainbat aldiz. Bukatzeko, atera sutatik eta utzi hozten.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Interesgarria izango zaizu
Nabarmenduak
Kazetaritza propio eta independentearen alde, 2025 amaierarako 3.000 irakurleren babes ekonomikoa behar du BERRIAk.