futbola

4-1 irabazi du Realak

Aranburu, Agirretxe, Elustondo eta Griezmannek egin dituzte Cadizen aurka etxekoek golak.

2010eko urtarrilaren 9a
20:30
Etxean beste partida bat irabazi du Realak gaur, denboraldi honetako zortzigarrena jarraian. 4-1 hartu du mendean Cadiz.

0-1 jarri da galtzen, zazpigarren minutuan, Diego Tristanek gola sartuta. 11.ean Mikel Aranburukbanakoa egin du. Beste golak bigarren zatian heldu dira: Imanol Agirretxeak 46.ean 2-1ekoa, eta bukaeran Gorka Elustondok 3-1ekoa eta Antoine Griezmannek 4-1ekoa.

39 puntu ditu Donostiako taldeak eta, oraingoz, Espainiako Bigarren A Mailako lider da. Bi partida falta zaizkio lehen itzulia bukatzeko.