Edozein zalantza argitzeko, jar zaitez gurekin harremanetan
943-30 43 45 (astelehenetik ostiralera: 08:30-16:00)
Txat bidez (astelehenetik ostiralera: 08:30-16:00)
Opariak eta sarrerak BERRIAlagunentzat
Parte hartzea: igandetik asteartera, webgunean. Saridunak ostegunetan argitaratzen dira. Sariez gozatzeko, BERRIAlagun txartela aurkeztu behar da.
Lagun batentzat bi sarrera
Euskal Herriko Meatzaritzaren Museoa meatzari ohiek eta siderurgiako beste langile ohi batzuek osatu zuten. Urteetan mendi eta lantegietan bildutako piezak, lanabesak, makinak eta dokumentazioa jendaurrean erakutsi eta ezagutaraztea du helburu. Euskal Herriko meatzaritzaren kultura eta historia eta, bereziki, Bizkaiko meatzaldekoa ikertu eta ezagutarazteko museo bat da.
357 PARTAIDE
PARTE HARTUEgileak: Arantxa Hirigoyen, Philippe Albor eta Amaia Carrere
Disketxea: Belarri
777 PARTAIDE
PARTE HARTULodosako Pedro Luis kontserba aukeratuak Nafarroako barazki eta fruituak baliatuz sortzen dira; lehen mailako kontserba produktuak ekoizten ditu.
6 potoko sorta bana izango dute saridunek
1543 PARTAIDE
PARTE HARTUMendabiako Mainegra cava
2 botilako sorta.
Mahats motak: %50 viura, %35 parellada, %15 chardonnay. Ligetan ondua: Hogei hilabete baino gehiago. Alkohol graduak: bolumenaren %12
1369 PARTAIDE
PARTE HARTULakar herria(Nafarroa) Urbasa Andiaren mendilerroen magalean dago. Mahastizaintzarako gune pribilegiatua da, eta Atlantikoaren eta Mediterraneoaren arteko trantsizio klima du. Lezaun ardo ekologikoak mahastietan xeheki lan egitearen eta upeltegiko ardo bakoitzaren ziklo naturalak errespetatzearen emaitza dira. Vino de Pago, Gazaga. Mahasti handi bat, lurzoru oso pobreekin, hegoaldera begira dauden hegal eta tauletan; ardo hori egiteko erabiltzen dituzten bi mahats barietateak lantzen dituzte. 26 gradutan hartzitua eta hamabi egunez beratua da.
2 botilako sorta.
1486 PARTAIDE
PARTE HARTUERROIZ, Lantziego herrian dagoen Arabar Errioxako olio-dolare modernoa da.
Erroiz olio-dolarean kalitatezko oliba-olio birjina estra ekoizten dute, oso hedatua ez egon arren, bere zapore biziagatik ezaguna den Arroniz barietateko olibak erabiliz. Gordinik kontsumitzeko oso aproposa da.
Etxeko eta Arabar Errioxako nekazarien olibak bakarrik prozesatzen dituzte, batez ere Lantziego herriko olibarien olibondoenak. Bilketaren eta prozesatzearen unea zainduz, arroniz barietateko oliba-olio birjina estra egiten dute, kalitatea kantitatearen gainetik jarriz..
Ahoan olio orekatuak, usain bizikoak eta ezaugarri organoleptiko bikainak dituztenak, polifenoletan aberatsak, mingainean eta ahosabaian pikante ikutu atsegina eskaintzen dutenak.
1634 PARTAIDE
PARTE HARTUKPilota ardoak, Getariako txakolina jatorri izeneko txakolina. 15 hektareako lursail batean hazitakoak dira, %100 hondarribi zuria diren mahatsondoetan. Urtero gure mahastia zaharragoa denez, eginkizunean laguntzen ditu. Horregatik, ardoen ekoizpenak oso murriztuak dira, mahatsondoen karga haien adinaren araberakoa izan dadin.
2 botilako kutxa
1480 PARTAIDE
PARTE HARTULodosako Pedro Luis kontserba aukeratuak Nafarroako barazki eta fruituak baliatuz sortzen dira; lehen mailako kontserba produktuak ekoizten ditu.
6 potoko sorta
1491 PARTAIDE
PARTE HARTUKontxako badiaren inguru zoragarrian dago La Perla Talaso-Sport Zentroa, hiriko talasoterapia zentrorik onena Europa osoan. La Perlan itsasoko onurak eta sasoian jartzeko programak bateratzen ditugu.
La Perla paregabeko zentroa da Europa osoan, eta itsasoaren uraz baliatzen da, erlaxazio terapia eta suspertze fisikorako programarik onenak eskaintzeko.
1352 PARTAIDE
PARTE HARTUEdozein zalantza argitzeko, jar zaitez gurekin harremanetan
943-30 43 45 (astelehenetik ostiralera: 08:30-16:00)
Txat bidez (astelehenetik ostiralera: 08:30-16:00)