Basque Culinary Center

"Basque Culinary Center" bezala etiketatutako albisteen zerrenda

Urtzi Urkizu

2022ko urriak 30

Iker Markinez sukaldaria (eskubian) azalpenak ematen, atzo, Donostian.
Sukaldaritza lantegia egin dute Basque Culinary Centerren, Iker Markinez sukaldariak gidatuta. Kozinatzeko sekretu txikiak ikasi ahal izan dira BERRIAk antolatutako saioan. Bideoa, albistearen barruan.

Enekoitz Telleria Sarriegi

2021eko irailak 25

Sukaldaria. Yong Wu Nagahira, Ikigai jatetxeko chefa. Basque Culinary Centerreko sukaldean.
Culinary Zinemak 11. ekitaldia osatu du. Aurten ere egin dute bidaia bat Japoniara. 'The Pursuit of Perfection' pieza estreinatu dute, eta Yong Wu Nagahira sukaldari gazteak kozinatutako menua dastatu.

Jakes Goikoetxea

2021eko apirilak 17

<b>Eraikina. </b>Donostiako Vaumm estudioak egina da eta pilatutako plateren itxura du. BCCk 15.000 metro koadro ditu eta Donostiako Miramon auzoan dago.
Basque Culinary Centerrek hamar urte beteko ditu irailean. Gastronomia unibertsitate ikasketa bihurtu zuen, eta urteotan eskaintza osatu du, ikerketan eta berrikuntzan sakonduz, batez ere. Prestakuntzaren osotasuna nabarmendu dute arduradunek, sukaldariek, irakasleek eta ikasleek.

Andoni Imaz

2019ko ekainak 8

Anna Riera Crusoe Treasure upategiaren inguruko hitzaldia ematen, herenegun, Donostiako Basque Culinary Centerreko Wine Day jardunaldian.
Alkoholik gabeko ardoa, urpeko upategia eta ardogintza esperimentala: urte gutxian asko aldatu da enologia. Berrikuntzez aritu dira BCCko Wine Day jardunaldian.

Edu Lartzanguren

2019ko otsailak 23

1.400 metro koadro izango ditu LABe esperimentazio guneak. Uda hasierarako amaitu nahi dute.
Gastronomia digitalizatzeko LABe laborategiaren lanak hasi dituzte Donostiako Tabakalerako azken solairuan. Besteak beste, sukaldeak, esperimentazio gelak eta jatetxe bat izango ditu.

Maite Alustiza

2017ko martxoak 25

Iaz munduko gaztarik onena aukeratu zuten Kraftkar norvegiarra eta Heletako Agour probatu zituzten, atzo, Basque Culinary Centerren.
Azaroan Donostian egindako nazioarteko jaialdiko gazta onenetako batzuk probatu dituzte Basque Culinary Centerren. Artzai Gazta elkarteak antolatu du dastatzea.

Ilargi Agirre

2015eko urtarrilak 31

Basque Culinary Centerren dauden ikasle asko atzerritarrak dira; Txinatik eta Ipar Amerikatik joandakoak ere badaude.
Basque Culinary Centerreko lehen promozioko 59 lagunek hemendik hilabete batzuetara amaituko dituzte ikasketak. Lau urteetako balorazio ona egiten dute ikasleek: ikasketa oso praktikoak direla eta gastronomiaren inguruko ikuspegi zabal bat lortu dutela nabarmendu dute.

Gehiago ikusi

Publizitatea