Esne frijituak

JUAN CARLOS RUIZ / ARGAZKI PRESS.
Iker Markinez.
2015eko urtarrilaren 24a
00:00
Entzun 00:00:0000:00:00

1

Esnea berotzen ipini lapiko batean, banilla makilatxoarekin batera.

2

Bitartean, ontzi batean gorringoak eta azukrea ongi irabiatu. Horren ostean, irina gehitu.

3

Guztia ongi nahastu, eta lapikoko esnea bertara gehitu. Dena ongi nahastu, eta berriro ere lapikora bota. Horren ostean, lortutako krema hori bost minutu irakiten jarri.

4

Erretilu karratu batera pasatu, eta krema hamabi orduz hozten utzi.

5

Frijitzeko zartagin batean olioa jarri, eta sutan berotzen ipini. Segidan, hoztua dagoen krema molde karratutik atera eta labanarekin karratu luzexka batzuk moztu.

6

Irinetik pasatu, eta, jarraian, arrautza irabiatutik.

7

Olioa berotzean, krema karratutxoak bertan frijitu, pare bat minutuz alde bakoitzetik. Ateratzean, azukre eta kanela hautsez estali.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Kazetaritza propio eta independentearen alde, 2025 amaierarako 3.000 irakurleren babes ekonomikoa behar du BERRIAk.