Hostopila odolki eta barazkiz beteta

Iker Markinez.
2015eko ekainaren 13a
00:00
Entzun

1

Gaurko errezetak aukera oso ona ematen du hozkailuan prestaturik eta soberan geratu zaizkigun barazkiak erabiltzeko. Hozkailutik orburu eta ziazerbak hartuko ditugu.

2

Hasteko, beraz, labeko erretilu batean hostopil xafla ipiniko dugu, eta 180 gradutan labean sartu. 20 minutuz erregosten izan.

3

Bitartean, orburu eta ziazerbak zartagin batean ipini, eta basokada bat esne gain gehituko dugu jarraian.

4

Su motelean zazpi bat minutuz irakiten eduki.

5

Ondoren, beste zartagin batean, odolkia frijituko dugu, xaflatan moztua.

6

Hostopila labetik atera, eta epeltzen utzi.

7

Jarraian, hiru puskatan moztu, eta barazkiak eta odolki xaflak hostopilen artean sartu.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.